Nu ook van de digitale pers... de jubileumuitgave van de Stroming!

3 februari 2023

Nu ook van de digitale pers: de Stroming. Veel leesplezier!

Nu ook van de digitale pers... de jubileumuitgave van de Stroming!

Het afgelopen jubileumjaar bleek het moment bij uitstek om nog eens heerlijk terug te blikken op wat er zich de afgelopen decennia onder het dak van De Zeeuwse Stromen heeft afgespeeld. Het dagelijkse reilen en zeilen van een hotel-congrescentrum brengt namelijk de nodige vraagstukken en uitdagingen met zich mee. De uitdrukking "never a dull day" durven we hier in de meest positieve zin van het woord op los te laten. 

Aan de hand van (diepte)interviews, portretten en fotoreeksen neemt deze jubileumuitgave van de Stroming u mee terug in de tijd. Hoe vergaat het bijvoorbeeld Leo van Vliet en Cees Dogger vandaag de dag? Volgers van De Zeeuwse Stromen zal het niet zijn ontgaan dat het spreekwoordelijke stokje ondertussen is overgedragen aan een nieuwe generatie van enthousiaste en trotse horecaondernemers. Kim en Don van Vliet worden in hun ondernemersavontuur vergezeld door Martin Kiesenberg. Door hun krachten en inzichten te bundelen stapt het trio vol goede moed en bewapend met het nodige enthousiasme de toekomst tegemoet. Wat zijn voorbeeld hun individuele toekomstdromen en hoe blijft De Zeeuwse Stromen als hotel én congrescentrum voldoen aan de alsmaar veranderende wensen van hotel- en congresgasten?

In lijn met de missie en visie van Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen maakt het hotel niet alleen deel uit van een unieke locatie, voelt ze als organisatie zijnde ook de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de instandhouding hiervan. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord, binnen de muren van De Zeeuwse Stromen liefkozend "zorgzaamheid" genaamd, blijft een prominente rol innemen binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Langdurige relaties met partners, leveranciers, ambassadeurs, (zakelijke) gasten en collega's zijn hier het levende voorbeeld van. Het spreekt voor zich dat een aantal van deze kopstukken aan het woord komen in deze jubileumuitgave. 

Oja... ook biedt de Stroming het nodige vertier. Leuke puzzels, weetjes en bijvoorbeeld een fotowedstrijd ontbreken dan ook zeker niet. Komt u graag nog eens overnachten bij uw tweede thuis De Zeeuwse Stromen? Leuk! Gebruik dan de voucher zodat u tegen een zacht prijsje nog eens bij ons verblijft het aankomende jaar. 

Heeft u vragen of suggesties? Richt in dat geval gerust een e-mail aan stroming@zeeuwsestromen.nl.

Veel leesplezier!

Jubileumuitgave de Stroming