Horecaondernemer Don van Vliet: “Als het een moetje wordt, dan heeft het geen zin”

30 september 2022

Horecaondernemer Don van Vliet werpt in deze podcast van Foodyard zijn visie op duurzaam ondernemen in de horecabranche.

Horecaondernemer Don van Vliet: “Als het een moetje wordt, dan heeft het geen zin”

Hier worden wij enthousiast van! Recent was onze collega en ondernemer Don van Vliet te gast in de podcast van Foodyard.

Vooruitstrevend ondernemen is Don van Vliet op het lijf geschreven. Duurzaamheid, circulariteit en goed werkgeverschap zijn thema’s waar hij graag mee bezig is. “De juiste mentaliteit of de juiste diploma’s?" Deze en andere dilemma’s worden Don voorgelegd. Hoe koffiedrab terugkeert in de vorm van een kroket? Don licht het graag toe.

In het eerste fragment van het interview deelt Don graag zijn visie op duurzaam ondernemen in de horeca.

Nieuwsgierig? Klik voor het beluisteren van de 

podcast