Efficiency is key!

10 december 2021

Van mechanische sleutel naar hotelkamerpas. Een overgang die deuren opent. Een mooi project om af te vinken kort voor het einde van 2021.

Efficiency is key!

Op de valreep van het jaar 2021 hebben we nog een mooi project kunnen afvinken. Juist in bijzondere jaren, en zo durven we de voorbije 12 maanden wel te categoriseren, blijft het de kunst om de koers op de toekomst gericht te houden.

Zo hebben we na jaren afscheid genomen van onze oude en vertrouwde hotelkamersleutel. De mechanische sleutel (met in ons geval de ludieke kwasthanger) heeft hierbij plaats gemaakt voor een geheel nieuw hotelslotensysteem. Vanaf nu opent u de deur eenvoudig met een keycard. Efficiency is key!

Zeker wanneer u met volle handen arriveert, laat de deur zich middels de keycard eenvoudig ontgrendelen. Daarnaast zijn de sloten uiterst veilig in gebruik en is elk slot uitgerust met een alarmfunctie mocht de deur onverhoopt niet juist zijn afgesloten. De RFID (radio-frequency identification) keycards zijn daarnaast ongevoelig voor magnetische velden. U kunt de kaart dus zonder risico in uw portemonnee bewaren.

Daarnaast is voor elke keycard tevoren in te stellen tot welke faciliteiten (zwembad, sauna) u toegang heeft. Bent u met een zakelijke groep te gast bij De Zeeuwse Stromen, dan kan ingegeven worden welke van uw deelnemers tot welke ruimte of vergaderzaal toegang heeft. Ideaal tijdens de lunch of andere momenten waarop de (vergader)zaal wordt afgesloten.