FC Volendam en De Zeeuwse Stromen... een geslaagd één-tweetje!

17 juli 2023

FC Volendam bereidt zich tijdens hun trainingskamp in het Zeeuwse voor op het aankomende seizoen.

FC Volendam en De Zeeuwse Stromen... een geslaagd één-tweetje!

Afgelopen week hadden wij het voorrecht om zowel de spelers als de staf van FC Volendam onder ons dak te huisvesten. Een week waar wij graag op terugblikken!

Wie het Nederlandse voetbal volgt, is het vast niet ontgaan dat FC Volendam het afgelopen seizoen haar positie in de eredivisie wist te handhaven. In alle rust heeft het team zich de afgelopen week in het Zeeuwse kunnen voorbereiden op het nieuwe eredivisieseizoen. Het voetbalveld van het Zeeuwse ZSC'62 leende zich prima om te trainen.

Zowel de faciliteiten van ons hotel-congrescentrum als de omgeving zijn ten volle benut om het meeste uit de week te halen. Wat te denken bijvoorbeeld van een hardloopsessie op het strand? En onder het motto "Work hard, play hard" zou het haast zonde zijn om geen gebruik te maken van de mogelijkheid om even te surfen, nietwaar?

Topsport vergt het nodige van lichaam en geest, waarbij een onmiskenbaar grote rol voor voeding is weggelegd. Met het advies van de interne sportvoedingsdeskundige van FC Volendam als leidraad heeft Don van Vliet met onze eigen keukenbrigade van De Zeeuwse Stromen een evenwichtig en afwisselend weekmenu samengesteld. Dit één-tweetje pakte niet alleen smakelijk uit voor de sporters, maar gaf ons bij De Zeeuwse Stromen ook weer nieuwe inzichten in de rol van voeding. "Food for thought", en dat in de meest positieve zin van het woord.

Wij blikken terug op een geslaagde week. Wij bedanken het voltallige team van FC Volendam voor hun vertrouwen, gezelligheid en overheerlijke gerookte paling. Wat ons betreft... tot volgend jaar!