"Hotel de Zeeuwse Stromen: een geliefde locatie aan zee".

25 november 2021

Eerder dit najaar werden wij geinterviewd door Sofie Fest namens vakblad MeetingMagazine.

"Hotel de Zeeuwse Stromen: een geliefde locatie aan zee".

Hotel de Zeeuwse Stromen, gelegen op slechts 300 meter van de duinen, bestaat al sinds 1959. Aanvankelijk begon het hotel als seizoensbedrijf en waren de deuren enkel geopend tijdens het hoogseizoen. Vanaf 1969 is het hotel het gehele jaar toegankelijk en sinds 1971 is het mogelijk om op deze locatie zakelijke bijeenkomsten en congressen te (laten) organiseren. 

Heel onfortuinlijk echter, werd in 1996 het overgrote deel van het hoofdgebouw door een brand in de as gelegd, waarna het hotel (grootser dan daarvoor) haar deuren heropende in 1997. Ondertussen is het hotel na de wederopbouw alweer een flinke 24 jaar operationeel. Jaarlijks mag het hotel-congrescentrum weer rekenen op een groot aantal terugkerende gasten, zowel particulier als zakelijk.

Onlangs werden onze collega's Kristy Mirer (CongresCoach) en Monique van Hoof (Communicatie) geïnterviewd door Sofie Fest van het vakblad MeetingMagazine. Wat maakt onze locatie zo bijzonder, hoe blijven we onze gasten verrassen en wat is onze drijfveer elke dag weer? Lees hierover meer in het volgende 

Artikel