New to the team!

20 oktober 2021

Kristy Mirer is ondertussen 4 jaar werkzaam als receptionist bij De Zeeuwse Stromen. Sinds enkele weken vervult zij de onlangs vrijgekomen functie van CongresCoach.

Kristy Mirer mag dan nieuw in functie zijn wat betreft haar rol als CongresCoach, zij is zeker geen nieuw gezicht bij De Zeeuwse Stromen. Ondertussen is zij een graag geziene collega die reeds 4 jaar werkzaam is bij Hotel de Zeeuwse Stromen. Mocht haar gezicht u bekend voorkomen; dan is dat dus heel goed mogelijk!

Ondanks dat zij altijd met enorm veel plezier de rol van allround receptioniste heeft vervuld, knipoogde de onlangs vrijgekomen rol van CongresCoach naar haar. Als receptionist heeft ze oog voor gastvrijheid en weet ze het verschil te maken voor onze gasten. Met haar inzet en professionaliteit is deze nieuwe functie haar op het lijf geschreven.

Samen met onze collega’s Mike en Tim vormt zij het driekoppige team zakelijk; zij zijn het aanspreekpunt van A tot Z wanneer het aankomt op het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst, meeting of congres.

Haar grootste drijfveer? "Verwachtingen van gasten waarmaken, en zelfs overtreffen". 

Veel succes en werkplezier Kristy!