Onze nieuwe foodconcepten. Daar zetten we graag de tanden in!

27 maart 2023

Met onze twee nieuwe concepten hebben wij voor ieder wat wils!

Onze nieuwe foodconcepten. Daar zetten we graag de tanden in!

Bij De Zeeuwse Stromen hebben we het eerste kwartaal van het jaar niet stilgezeten in onze kombuis. Vanaf  maart geniet u van onze nieuwe food concepten!

Concept "Streetfood". Het vlotte en verse van streetfood in combinatie met het comfort van ons restaurant
Loopt het water u in de mond bij de gedachte aan een burger? Dan is de kans groot dat ons Streetfood menukaart bij u in de smaak valt. Kiest u voor Streetfood, dan gaat u voor een avondje kort tafelen, maar zonder in te leveren op kwaliteit en versheid. Andere hardlopers die niet op deze kaart ontbreken zijn bijvoorbeeld onze befaamde kipsaté, malse ribbetjes en niet te vergeten onze krokante kibbeling. De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, saus en een frisse komkommersalade. Vooraf geniet u van brood met smeersels. Na het hoofdgerecht sluit u af met ijs en vers fruit. Gaat u toch liever voor een frisse salade informeert u dan naar onze dagelijks wisselende special.

Concept "Deining". Exclusief tafelen gedurende meerdere gangen
Bent u toe aan een heerlijk avondje uitgebreid tafelen? Dan is het exclusieve dinerconcept 'Deining' u op het lijf geschreven. Kies voor een 3 tot maar liefst 6 gangen tellend diner en laat u meevoeren door onze smaakvolle en verrassende combinaties. Los van het aantal gangen waarvoor u kiest, start u het diner altijd met een broodplankje. Kiest u voor 3, 4 of 5 gangen dan bestaat de afsluiter uit ons grand dessert. Gaat u voor het volledige menu van 6 gangen? In dat geval pakt u na het grand dessert ook ons kaasplateau mee. Tast toe! Wilt u alvast een tipje van de sluiter? Hier bekijkt u onze menukaart

Verantwoord genieten zonder in te leveren op smaak. Ook bij een (di)eetwens!
Wist u trouwens dat wij bij het samenstellen van onze beide concepten rekening hebben gehouden met diverse (di)eetwensen. Zo hebben wij van het concept 'Deining'  een volledig menu samengesteld wat niet alleen plantaardig is (vegan), maar tevens vrij van de allergenen gluten, lactose en noten. Verantwoord genieten zonder in te leveren op smaak, dat is wat u mag verwachten. Aangezien wij hoog inzetten op kwaliteit en versheiden kopen wij dagelijks vers en zoveel mogelijk lokaal in. Eventuele (di)eetwensen vernemen wij daarom graag van tevoren.