Stoelmassages; laat uw bloed sneller Stromen!

16 november 2021

De korte en enerverende onderbreking van uw training, meeting of congres.

Stoelmassages; laat uw bloed sneller Stromen!

De afgelopen zomermaanden zijn wij begonnen met het aanbieden van stoelmassages aan onze eigen collega’s. Dit onder het motto: “Horeca is topsport!”. Dit laatste geldt uiteraard zowel voor onze collega’s in de bediening, als voor degenen die een veelal zittende functie uitoefenen. Om gaandeweg het jaar topprestaties te blijven leveren, is het essentieel om goed voor lichaam en geest te zorgen. Dit is meteen een mooi bruggetje naar onze samenwerking met Giovanni en Mariëlle van massagepraktijk “Tijd voor Jezelf”.

Waar de eerste collega’s aanvankelijk met cold feet plaatsnamen op de massagestoel zijn Giovanni en Mariëlle ondertussen erg graag gezien bij ons, ook onder (zakelijke) gasten). Afgelopen donderdag en vrijdag heeft dit duo van gerenommeerde masseurs dan ook enkele van onze zakelijke gasten letterlijk even “onder handen” genomen. In slechts 15 minuten even terug opladen om energiek terug aan de bijeenkomst deel te nemen.

Giovanni is reeds jaren gecertificeerd masseur en wordt bijvoorbeeld geregeld ingezet door Essent om werknemers op hun eigen werkvloer een moment van ontspanning te bieden. “Stoelmassages zijn laagdrempelig, effectief en dragen bij aan een vermindering van werkstress. Dit zijn slechts enkele van de voordelen”, aldus Giovanni.

De enthousiaste reacties op donderdag en vrijdag lieten weinig te raden. Het concept om in de toekomst stoelmassages in een zakelijk arrangement aan te bieden, is een mooie combinatie van “outside the box” denken in combinatie met ons streven om samen het maximale uit een meeting of bijeenkomst te halen!