Taartjes, kaarsjes, kaartjes... hotel De Zeeuwse Stromen is vandaag jarig!

12 juli 2023

Bij De Zeeuwse Stromen blazen we vandaag op woensdag 12 juli het jeugdige aantal van 26 kaarsjes uit.

Taartjes, kaarsjes, kaartjes... hotel De Zeeuwse Stromen is vandaag jarig!

Vorig jaar in juli mochten we het 25-jarig jubileum vieren van De Zeeuwse Stromen. Vijf-en-twintig… zoveel jaar was er vorig jaar juli in rap tempo verstreken vanaf de grootse heropening in 1997. Wanneer u ons nog niet zo lang volgt, dan verdient het waarschijnlijk de moeite om toe te lichten dat ons hoofdgebouw in de zomer van 1996 heel onfortuinlijk in de as werd gelegd vanwege een brand. 

Als saillant detail is het wellicht leuk om te noemen dat het vorig jaar nog enig speurwerk vergde om na te gaan dat de officiële heropening daadwerkelijk viel op 12 juli. Een dag om in ere te houden, wat ons betreft. Een dag om terug te blikken, maar evengoed een dag om vooruit te kijken. Heeft u nog leuke anekdotes? Wees niet te bescheiden en deel ze met ons.

Zesentwintig jaar. Ze lijken voorbijgevlogen. Ook in de hotelbranche heeft de tijd niet stilgestaan, maar ondanks dat blijft bij De Zeeuwse Stromen de belangrijkste rol onverminderd weggelegd voor de ‘mens’. Iets waar we trots op zijn. Gasten, collega’s, leveranciers: bedankt!